Budeme potřebovat baby brambory, šalotku, zeleninu podle chuti a sezóny /mrkev, rajčata, cuketa, paprika…/, kešu ořechy, lahůdkové droždí, sůl, citrónová šťáva, klíčky /například mungo/. Baby brambory omyjeme, překrojíme na polovinu, přidáme nakrájenou šalotku, dáme je na plech spolu s oliv.olejem, italským kořením a solí a pečeme cca 25-30 min. na 180 stupních. Na kešu dip: kešu ořechy zalijeme horkou vodou a necháme v misce cca 5 min. Potom kešu slijeme, dáme do mixéru spolu s trochou vody, lahůdkovým droždím, solí a citrónovou šťávou a rozmixujeme do krémové konzistence. 1O min před
dopečením brambor, přidáme na plech
zeleninu /rajčata, cuketu, papriku../a
necháme dopéct. Na talíř dáme do
středu misku s kešu sýrem a kolem
dokola vyskládáme brambory,
zeleninu, klíčky.